© Facebook

Verliefde fans opgelet, Beyoncé brengt valentijnscollectie uit

Beyoncé heeft met Valentijnsdag voor de deur een nieuwe collectie gelanceerd. Het gaat om een capsulelijn met onder meer enkele T-shirts, een trui en smartphonehoesjes. Perfect om voor jezelf te kopen of om cadeau te doen aan je geliefde die toevallig grote fan is van de superster.

flb

Het is niet de eerste keer dat Beyoncé een capsulecollectie lanceert zo vlak voor een feestdag. Zo bracht ze eerder ook al items uit voor de kerstperiode, een collectie voor de grote vakantie onder de noemer 'Holidayoncé' en nu dus voor valentijn. Nu gaat het om vijf T-shirts, een trui, een shortje met achterop 'Bootylicious' en drie smartphonehoesjes.

De fans lijken alvast in de wolken te zijn. Niet alleen is het voor hen het perfecte cadeau om aan hun geliefde te geven, sommige singles willen er zichzelf een plezier mee doen op Valentijnsdag. De stuks zijn in elk geval te koop via haar webshop en prijzen variëren tussen 24 euro voor een smartphonehoesje tot om en bij de 48 euro voor de trui.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer