Wie herkent deze daders van gewapende Carrefour-overval?

De politie en het parket van Brussel zijn op zoek naar de drie daders van een gewapende overval op de Carrefour in Neder-Over-Heembeek. Ze gingen met een som geld vandoor en sindsdien is er geen enkel spoor meer van het drietal.

jdb

De gewapende overval op het Carrefour-filliaal aan de rue François Vekemans in Neder-Over-Heembeek vond plaats op woensdag 26 april 2017 omstreeks 19.00 uur. Drie daders stapten in de richting van de winkel en bleven in buurt wachten.

Net op het moment dat één van de klanten tijdens sluitingstijd naar buiten stapte, glipte het drietal naar binnen. Eén van hen bedreigde onmiddellijk de gerant met een wapen. Hij dwong de winkelverantwoordelijke om naar de achterkant van de winkel te gaan, waarna de twee daders hem volgden. Ze waren uit op de inhoud van de kluis.

In tussentijd stal de derde dader het geld uit de kassa van de bediende. Daarna vluchtten ze weg in de richting van de Chemin de Rossingol. De politie is nog steeds op zoek naar het drietal en heeft een video verspreid waarop de daders te zien zijn:

- De eerste dader is gewapend met een zwart handvuurwapen. Hij droeg een zwarte training , een blauwe sweater met kap en een zwarte jas. Hij verborg zijn gezicht met een zwarte sjaal.

(lees verder onder de foto)

© Federale Politie

- De tweede dader heeft donkerbruin haar met vooraan enkele haarlokken. Hij heeft een lange fijne neus. Hij droeg een grijze broek en een grijze regenjas met een motief en kap.

(lees verder onder de foto)

© Federale Politie

- De derde dader droeg een zwarte donsjas met kap, een hemelsblauwe sjaal en een zwart/oranje sportbroek van het merk Nike. Ook hij heeft enkele haarlokken vooraan.

(lees verder onder de foto)

© Federale Politie

Wie (één van) de daders herkent of tips heeft, kan daarvoor contact opnemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 300. U kan ook reageren via email: opsporingen@police.belgium.eu.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen