Een man raakte gekneld in het aangereden voertuig en moest door de brandweer bevrijd worden. Hij werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.
Volledig scherm
Een man raakte gekneld in het aangereden voertuig en moest door de brandweer bevrijd worden. Hij werd zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. © Medialaan

Politieachtervolging eindigt in zware crash in Brussel: één zwaargewonde

In de Van Arteveldestraat in het centrum van Brussel is gisteravond een man zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval. De man zat in een Smart die aangereden werd door een VW Golf, die door de politie achtervolgd werd. De drie inzittenden van de Golf gingen er na de aanrijding vandoor en konden nog niet opgepakt worden. Dat meldt het Brusselse parket.

6 reacties

  • Robert DE REU

    6 jaar geleden
    Was dat nu echt nodig zo een snelle achtervolging dan nog in het Centrum, misschien had de bestuurder van de Golf een pintje of 4 gedronken ze zouden en moesten hen hebben het resultaat is er naar, 3 onschuldige slachtoffers.
  • Roland Peeters

    6 jaar geleden
    Als ze sneller lopen dan de politie mag men toch eens beginnen na te denken.
  • Maison Achille

    6 jaar geleden
    Brussel is het New York van de jaren 80 aan het worden. Ginder hebben ze het opgekuist. In Brussel zitten ze nog in de neerwaartse spiraal. En niemand die er iets aan doet.
  • Jef Denijs

    6 jaar geleden
    Dagelijkse kost, Brussel is inderdaad een hell hole !
  • Jos Witters

    6 jaar geleden
    Ik snap dat niet, de politie is er vlak bij en toch kunnen die bandieten ontsnappen. Mogen ze die misschien niet oppakken of is de fysieke conditie van die politiemannen zo slecht?