Koningin Mathilde in haar allereerste televisietoespraak: pesten is niet cool
Volledig scherm
Koningin Mathilde in haar allereerste televisietoespraak: pesten is niet cool © RV

Koningin Mathilde bindt in uitzonderlijke videoboodschap strijd aan met cyberpesters: “Kom op voor elkaar”

KoningshuisKoningin Mathilde bindt de strijd aan met pesters. In een uitzonderlijke videoboodschap doet ze een emotionele oproep: “Zie je dat anderen gepest worden of het moeilijk hebben? Kom dan op voor elkaar. Kom op tegen pesten.”

30 reacties

  • imke de meester

    6 jaar geleden
    (geert) wat heeft dat er nu weer mee te maken ? Kinderen die gepest worden, rijk of arm, is heel erg. Ook voor koningskinderen die nu, gelukkig maar, naar gewone scholen gaan. En ze meent het goed, ik ken geen andere koningin die het doet, ook die van Nederland /Spanje niet.
  • Geert Matthys

    6 jaar geleden
    De rijkelui in hun groene domeinen omheind met muur gaan ons burenliefde eens uitleggen.
  • RENE LENAERTS

    6 jaar geleden
    Braaf meiske, onze Mathilde. Maar ook deze preek lost niets op. Gelukkig is cyberpesten virtueel en een gezonde houding van de "slachtoffers" kan veel onheil voorkomen. anderzijds moeten geleerde "peuten" ons eens vertellen waarom mensen pesten. Want dan kunnen we de oorzaken aanpakken.
  • Heidi Werbrouck

    6 jaar geleden
    Ze kijkt er tenminste niet met "verwondering" naar. De bedoeling is goed, het hart op de juiste plaats maar jongeren zijn niet echt haar doelgroep vrees ik.
  • Lucas Vandebrug

    6 jaar geleden
    Ik ben allesbehalve een royalist , maar dit heeft ze goed gedaan al heeft het waarschijnlijk veel moeite , zweet en tranen gekost.