© Europa-Park

Dit is opnieuw het beste pretpark ter wereld

Voor het derde jaar op rij is Europa-Park uit het Duitse Rust verkozen tot beste attractiepark ter wereld. De Golden Ticket Award-verkiezing werd voor de negentiende keer georganiseerd door het internationale vakblad ‘Amusement Today’. Ook de fans mochten hun stem uitbrengen.

flb

Het vakblad 'Amusement Today' heeft in de VS de jaarlijkse Golden Ticket Awards uitgereikt aan de meeste verdienstelijke pretparken en attracties. Als hoofdwinnaar kwam voor de derde keer Europa-Park uit de bus. Bijna alle andere awards gingen naar Amerikaanse parken en attracties. Enkel als beste waterattractie haalde Valhalla in het Britse Blackpool Pleasure Beach nog een hoofdprijs binnen voor Europa.

Na 2014 en 2015 kreeg Duitslands grootste attractiepark Europa-Park ook dit jaar de meeste punten van de jury en de internationale fans. De jury loofde het park voor zijn goede mix van attracties voor jong en oud, het showprogramma van maar liefst 23 uur per dag, de thematisering die tot in de details is uitgewerkt, de uitstekende horeca en de bijzondere themahotels.

De Golden Ticket Awards zijn maar een van de verkiezingen in de wereld van pretparken. Zo worden ook elk jaar de Diamond Theme Park Awards uitgereikt. In mei werd daarbij ook al Europa-Park tot beste themapark uitgeroepen. Het mag zich dus zonder twijfel ook echt het beste ter wereld noemen. Als beste pretpark in ons land kwam toen Walibi uit de bus.

 

#Celebrate this and join us for today! ?? #EdEuromaus #EuropaPark #party #parade #show

Een video die is geplaatst door Europa-Park (@europapark) op

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer