Neymar en Bruna Marquezine.
Volledig scherm
Neymar en Bruna Marquezine. © Photo News

Neymar zet kwaad bloed met superfeest: "Hij lacht ons in het gezicht uit"

Buitenlands voetbalNeymar heeft veel vrienden gemaakt met zijn poepchique verjaardagsfeest, maar hij heeft er ook kwaad bloed mee gezet. Bij FC Sochaux, dat gistervanavond stevig met 1-4 verloor tegen PSG in de Franse beker, vonden ze dat het feestje aantoonde dat Neymar geen respect voor hen heeft. "Een megafeest, 48 uur voor de bekermatch tegen ons? Hij kijkt gewoon op ons neer", aldus Florian Tardieu, de aanvoerder van tweedeklasser Sochaux.

43 reacties

  • Bruno Gobert

    6 jaar geleden
    Waarom niet? vroeger was dat ook zo maar dan waren er minder jaloezeriken ;-).Feesten zou ik zeggen :-).
  • johan vandeweghe

    6 jaar geleden
    ze kunnen er niet genoeg van krijgen daar bij psg dat krijg je erbij van die dikke nekken haha
  • Polutnik Ronald

    6 jaar geleden
    Die goede en bekende voetballers hebben allemaal veel pretentie , maar wie is de grootste fout hierin wij zelf omdat wij naar het voetbal gaan en kijken . Kijk maar naar alle bekende spelers , er zijn weinig spelers die er gewoon van blijven .
  • marnick dedier

    6 jaar geleden
    hij komt uit de goot en zal er wel weer in geraken,
  • Eric Marysse

    6 jaar geleden
    Decadent ja...maar het blijven topspelers. De ploegen en de supporters betalen ervoor. Natuurlijk heeft een tweedeklasser geen schijn van kans tegen zo een topploeg. Maar waar zagen we over? Iedere voetballiefhebber kikt toch op de kunsten van zo een toptalent.in hun vrije tijd doen ze voor mij wat ze willen. Ik bekijk hun kunsten op het veld !