© *

Na K3 zoekt K3: Spice Girls zoeken Spice Girls

Eerder raakte al bekend dat met Geri, Mel B en Emma drie Spice Girls wel zin hadden een reünie van de legendarische popgroep en dat ze voortaan onder de naam GEM door het leven zouden gaan. Voor een concert ter ere van hun 21ste verjaardag gaan ze echter op zoek naar twee vervangers voor Victoria en Mel C en die zoektocht zal naar verluidt op de BBC worden uitgezonden.

flb

Zelf ettelijke keren de danspasjes voor de spiegel geoefend en ervan gedroom een Spice Girl te zijn? Wel soms worden dromen waar en voor wie nog steeds een plaatsje in de groep ambieert, kan zich binnenkort inschrijven voor audities. Nu Victoria Beckham het te druk heeft met haar modelabel en Mel C zich op haar laatste soloalbum concentreert, worden er twee vervangers gezocht. In de talkshow The Late Late Show with James Corden maakte Mel B alvast het nieuws bekend dat er officieel een reünie komt.

Naar verluidt zouden de drie overgebleven Spice Girls aan het onderhandelen zijn met de BBC om die zoektocht op tv te brengen. Volgens de International Business Times zouden Mel B, Geri en Emma in de show, die over vijf avonden uitgespreid zal worden, fungeren als juryleden. De laatste aflevering zou dan live op de BBC uitgezonden worden en de winnaars zouden dan mee op het podium 'Wannabe' mogen brengen ter gelegenheid van de 21ste verjaardag van de hitsingle.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER