David Benioff, left en D.B. Weiss krijgen een Emmy voor hun 'fantastisch schrijfwerk' voor de dramaserie Game of Thrones. Walt Disney kondigde vandaag aan dat er een nieuwe reeks Star Wars-films gaat komen die wordt gemaakt door de makers van de immens populaire serie Game of Thrones.
Volledig scherm
David Benioff, left en D.B. Weiss krijgen een Emmy voor hun 'fantastisch schrijfwerk' voor de dramaserie Game of Thrones. Walt Disney kondigde vandaag aan dat er een nieuwe reeks Star Wars-films gaat komen die wordt gemaakt door de makers van de immens populaire serie Game of Thrones. © AP/Invision

Sterke winststijging voor Walt Disney

Het Amerikaanse entertainmentconcern Walt Disney heeft in het afgelopen kwartaal een fors hogere winst behaald. Het bedrijf profiteerde van een meevaller van 1,6 miljard dollar door de Amerikaanse belastinghervormingen. Dat maakte Disney na het slot van de beurshandel in New York bekend.

1 reactie

  • Ka Ka

    6 jaar geleden
    De werknemers moeten wel dubbel zo hard werken om te "besparen". Besparen betekend voor mij, meer afdokken voor de gierige rijken.