Mary Jo en Matthew met hun pasgeboren dochtertje Taylor Rose.
Volledig scherm
Mary Jo en Matthew met hun pasgeboren dochtertje Taylor Rose. © rv

Jonge moeder schiet eerst dochtertje (3 maanden) en echtgenoot (33) dood en slaat daarna de hand aan zichzelf: "Ze waren het perfecte gezinnetje"

Een moeder die naar alle waarschijnlijkheid aan een postnatale psychose leed, heeft afgelopen weekend haar 3 maanden oude dochtertje en haar echtgenoot doodgeschoten, waarna ze zichzelf een kogel door het hoofd joeg. Het gezin werd gevonden door de politie nadat een familielid alarm had geslagen.

5 reacties

  • Edmond Dillien

    6 jaar geleden
    Wapens doden geen mensen, en dat klopt gedeeltelijk net zoals bomen doden geen mensen, maar buiten wapens weet ik in feite niks dat specifiek gemaakt word om efficiënt iemand te doden, dus kunnen ze maar beter uit de handen van vele mensen gehouden worden totdat men zeker weet dat ze er geen domme dingen mee gaan doen, en dat is volgens mij de onderliggende boodschap van Vic Smeets.
  • Hans Oxida

    6 jaar geleden
    Van Damme, je beseft toch hoe wankel je betoog is???
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    “Ze waren het perfecte gezinnetje”. In een 'perfect' gezin gebeuren zulke dingen niet. De laatste tijd is alles 'perfect' wat de klok slaat. Daarom loop alles op krukken.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Wapens doden geen mensen beste Vic Smeets, mensen doden mensen en had ze geen wapen gehad had ze wel een andere manier gevonden (De Gelder had ook geen vuurwapen maar keukenmessen!)
  • Vic Smeets

    6 jaar geleden
    Toch mooi dat iedereen het recht heeft op het kopen van een wapen.....