Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

20 hilarische uitspraken van vrouwen tijdens de bevalling

Een kind ter wereld brengen is voor de meeste ouders het mooiste moment van hun leven, al verloopt de weg daar naartoe niet altijd zonder slag of stoot. Wanneer jullie toekomstige spruit besluit dat het tijd is om te komen, lopen de gemoederen in de verloskamer soms hoog op. De combinatie van hormonen, pijn en verdoving leidt dan ook vaak tot hilarische taferelen.

13 reacties

  • Daniella Van Coninckxloey

    6 jaar geleden
    2 uur voor ik beviel van mijn zoon - Vroeg de vader, heel rustig : "" Gaat dit hier nog lang duren ??? ""
  • Kelly Verlo

    6 jaar geleden
    Mijn reactie was haalt da kind er nu uit of ik trek haar eur uit na 12u liggen was ik kapot.. en mijn zoontje binnent uur geboren top bevalling!
  • carlos de picker

    6 jaar geleden
    Bij de geboorte van onze dochter zei de verloskundige: "belt er iemand meteen ook een kapper?" Dat kindje had me toch een bos haar, niet te geloven.
  • Vera Franck

    6 jaar geleden
    Mijn dochter is op de parking van het ziekenhuis geboren toen ik 8 maand zwanger was . Geen tijd om alles uit te doen , maar staan om me iets te geven om proper te zijn . Mijn draaide toen van zijn stokje
  • Vera Franck

    6 jaar geleden
    Mijn zoon was 1 dag minder dan 10 maand , ik ging telkens terug om dat ik niet meer gerust was en in de kliniek zeide ze , we zijn dat hier gewoon .