Een vakantiehuisje van Roompot (archieffoto)
Volledig scherm
Een vakantiehuisje van Roompot (archieffoto) © ANP

Roompot probeerde conclusies over vieze huisjes uit publiciteit te houden

De Nederlandse Consumentenbond mag zijn conclusies over het gebrek aan hygiëne in vakantiehuisjes van Roompot gewoon publiceren. Dat heeft de rechtbank in Den Haag vandaag bepaald.  

22 reacties

  • Otto Brandt

    6 jaar geleden
    Ondanks dat we over het algemeen toch wel redelijk tevreden waren en zijn van het aanbod van Roompot hebben wij ook eens meegemaakt dat we een zeer vuil huisje hadden gekregen in Nederland. De stoffen stoelen zakten vol vlekken de sofa was zeer vuil zodat we zelf met een spons de zaak wat schoon hebben moeten maken voordat we ons durfde neer te zetten. Ook de matrassen waren niet proper. We hebben dan ook klacht neergelegd. Maar Roompot reageert hier nauwelijks op.
  • Werner Roothoofd

    6 jaar geleden
    Wat zij getest hebben is meestal niet te zien met het blote oog. Buiten stof en schimmel natuurlijk.
  • Willy Hermans

    6 jaar geleden
    Wij gaan regelmatig naar Zeeland,Zuid-Holland,deEifel en steeds bij Roompot en zijn daar héél tevreden over,de netheid,ligging,...Ooit een probleem gehad maar dat was zeer snel verholpen en gelijk Robert hier onder zegt een lekkere fles wijn voor het ongemak gekregen!
  • Scott van der heyden

    6 jaar geleden
    Bij ons verblijf hebben zij ingebroken. Auto,laptops,camaras, etc gestolen. Direct naar ontvangst..politie worden getelefoneerd.ondertussen kreeg wij gratis consumptie water. Politie kwamen aan.."AG..wij waren vorige week ook bij deze huisje. Allemaal mag buiten zonder badge. Terug thuis schreef wij reactie op hun website..volgende dag werden reactie door hun verwijderd.
  • ludo vc

    6 jaar geleden
    dan is het meer "vetpot" dan "roompot" zekers daar ??