Waldek troost Mayra bij het onheilsbericht in 'Thuis' dat baby Magaly dood is.
Volledig scherm
Waldek troost Mayra bij het onheilsbericht in 'Thuis' dat baby Magaly dood is. © VRT

‘Thuis' laat opnieuw een baby sterven: "Deze wending komt het verhaal ten goede"

showbizzDe kleinste acteurs blijven in ‘Thuis’ voor grote emoties zorgen. Eerder choqueerde Mayra de soapfans met haar brutale babywissel. Woensdagavond kregen de kijkers daar nog een extra verrassing bovenop: Magaly, de biologische baby van Mayra, is gestorven! 

21 reacties

  • Karine Roeland

    6 jaar geleden
    Weer enkele reacties die bevestigen dat mensen geen onderscheid kunnen maken tussen fictie en non-fictie. Ik kijk naar geen soap's maar de reacties lees ik graag. Beseffen mensen nu echt niet dat dit een 'verhaaltje' is? Het is zoals Pasen, wie gelooft dat de paasklokken paaseitjes brengen?
  • imke de meester

    6 jaar geleden
    moest het werkelijkheid zijn zou het erg zijn voor Waldek, hij gaf zijn dochter alle liefde van de wereld.
  • Francis Buys

    6 jaar geleden
    Beetje respect voor de ouders die hun kindje verloren hebben is hier zeker op zijn plaats , je kunt dit ook anders schrijven al is het maar een soap , ben wel een kijker van thuis maar dit vind ik niet echt op zijn plaats....
  • Robbe Leyssens

    6 jaar geleden
    Ach ik kijk! De fantasie overtreft de werkelijkheid, zegt men, of is het andersom? Wat betreft het verwisselen van baby's, ik denk niet dat het in de werkelijke wereld zo gemakkelijk gaat, liggen baby's bij moeilijke geboorten niet in een couveuse? En ik denk dat er toch onmiddellijk een dossier wordt opgesteld wat betreft dna, bloedgroep, enz. Als een moeder haar kind eenmaal heeft gezien, zal ze het uit duizenden herkennen. Dus fictie, beste mensen.
  • ludo vc

    6 jaar geleden
    het is een soap maar in werkelijkheid is een soep geworden met thuis , het kijken niet meer waard