Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Hier was Hazard vanavond wel: Beste Belg in het buitenland arriveerde net als Neymar en Sanchez in blitse wagen op prestigieus event van Nike

Buitenlands voetbalBeste Belg in het buitenland. Het is een nieuwe trofee die Eden Hazard op zijn al goedgevulde trofeeënkast mag zetten. De Rode Duivel kon vanavond echter niet aanwezig zijn op het Gala van de Gouden Schoen om zijn prijs op te halen. Schoenensponsor Nike had hem al een tijdje gestrikt voor de 20ste verjaardag van de beroemde schoen Nike Mercurial.

17 reacties

  • Jos driesen

    6 jaar geleden
    Raf en Tim tenminste 2 mensen met voetbalverstand!!! De rest hier die doen precies of Ale Kevin is den beste speler ter wereld! Niet vergeten tss welke spelers hij allemaal staat, aguero, Silva, Sterling... en hazard staat tss???
  • Tim Bogmans

    6 jaar geleden
    Hazard is belangrijker voor Chelsea dan Kevin voor City, als je ziet wat daar nog allemaal rondloopt.
  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Sorry voor mij was Dries Mertens de beste dit jaar ! Maar ja ....
  • Toshak

    6 jaar geleden
    Ik ben allesbalve een Hazardfan - integendeel! - maar vorig jaar was die echt wel outstanding. Wat niet wil zeggen dat De Bruyne die prijs niet verdiende, maar... Lukaku hoger inschatten dan Hazard!?
  • Raf Overath

    6 jaar geleden
    @lucio vasconcelos: Wie heeft Chelsea vorig jarig kampioen gemaakt? Wie is het énige lichtpunt dit seizoen bij Chelsea? KDB is top (zelfde niveau als Eden mss dit seizoen wel beter) maar Lukaku?? Laat me nie lachen...