Louis Van Gaal overhandigde Ruud Vormer zijn Gouden Schoen.
Volledig scherm
PREMIUM
Louis Van Gaal overhandigde Ruud Vormer zijn Gouden Schoen. © Photo News

Eregast Louis van Gaal overhandigt Gouden Schoen: "Ruudje zit goed in mekaar. Als speler en als mens"

Neem het van ons aan: Louis van Gaal had graag langer gespeecht – zo fier was hij. «Ruud Vormer is een droom voor élke trainer. Ook voor mij», zegt de man die de Gouden Schoen gelanceerd heeft.

3 reacties

  • gert lans

    6 jaar geleden
    Vooral als mens ! Was gewoon onbeschoft in zijn interview tegen van gucht en da’s niet de eerste keer én had donkerrood verdient met zijn vuile aanslag op cancella die hij in het interview nog ging minimaliseren ! En dát noemen ze dan een fijn mens , het is gewoon een ordinaire, arrogante narcist , geweldig voorbeeld voor de jeugd ! Goed bezig heren journalisten, Raes had ook duidelijk gedronken wat verteld die allemaal man !
  • Freddy Madou

    6 jaar geleden
    Louis Van Gaal kwam weer de show stelen ,wat een zagevent is me dat .
  • lucio vasconcelos

    6 jaar geleden
    Het gaat hoofdzakelijk weer over lowietje zelf hóe goed hij is......Vormer was in Nederland en hele gewone voetballer ....lowietje kan nu met de eer. Willen strijken....Vormer moet god op zijn blote knieën danken dat ze hem in België wilden hebben anders was zijn carrière als een nachtkaars uit gegaan!!!!!!....Maar nu een goede voetballer en dat ligt echt niet aan Louis van Gaal