thinkstock
Volledig scherm
PREMIUM
© thinkstock

"Elke vrouw kan klaarkomen, maar je moet wel veel oefenen. Je wordt ook niet sportief door één keer te fietsen"

Hoezo, niet alle vrouwen kunnen klaarkomen? Volgens Ann Cuyvers van eroticashop Erotische Verbeelding zijn er maar liefst 12 verschillende soorten vrouwelijke orgasmes. "Alle wegen leiden naar Rome. Het pad dat je neemt, kies je helemaal zelf," schrijft ze in haar boek '12 orgasmes om te ontdekken en te beleven'. Daarin trakteert ze ons op een dozijn opties om dat vrouwelijke hoogtepunt te bereiken. Van een genereus valentijnscadeau gesproken.

11 reacties

  • Nico Herbots

    6 jaar geleden
    als je een partner moet zoeken in het groepje gefrustreerden dat niks anders kan vertellen dan "geld zal ze wel doen klaarkomen", kan ik goed geloven dat het niet wil lukken.
  • Cor Vermonden

    6 jaar geleden
    Meer dan vijftig jaar aan het oefenen en nog altijd gebeuren er wonderen.
  • Geert Van de Moortele

    6 jaar geleden
    Een vergelijkende studie bij de vrouwen van alle gehuwde mannelijke lottowinnaars zou verheldering kunnen brengen in deze met waas omgeven vrouwelijke aangelegenheid.Wie doet het ?
  • Romain Nolf

    6 jaar geleden
    De meeste manen zijn egoisties het komt van uit het kopje ! eerst denken aan de vrouw, 3 maal laten klaarkomen en dan is het de beurt aan de man !
  • emmanuel duyvejonck

    6 jaar geleden
    Nog een therapie die het niet zal halen...echt van elkaar houden en innig beminnen is de beste therapie voor het orgasme! Boekjes toe...