Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

“Er begon iets te branden in mijn mond”: kok krijgt celstraf omdat hij vergif in saus giet

BuitenlandMargarito Padillo, een 54-jarige kok met Mexicaanse roots, stond met veel passie achter het fornuis. De slechte werkomstandigheden in het Amerikaanse restaurant waar hij werkte, zorgden er echter voor dat zijn potje overkookte. De uitbaters van het restaurant ondernamen geen actie, waarop Padillo besliste wraak te nemen.

3 reacties

  • Pol Maes

    6 jaar geleden
    Als kok is het waarschijnlijk niet fijn om te koken in slechte werkomstandigheden. Padillo vroeg enkele keren om de keuken te verbeteren, maar de uitbaters ondernamen geen actie. Dit vind ik al zeer vreemd van de eigenaars. De wraakactie was geen slimme zet van de kok. De wraakactie van de kok was daarentegen overbodig. Hij kon makkelijk ontslag nemen en zoeken naar een ander restaurant om zijn passie te beoefenen. De celstraf is minder terecht.
  • Polutnik Ronald

    6 jaar geleden
    Eigenlijk moeten ze de eigenaar straffen , voor de slechte werkomstandigheden . Maar ja weer een rijke zéker . En daar doen ze niets aan .
  • Miguel Leboucq

    6 jaar geleden
    Bij ons zou hij 6 maanden met uitstel + boete van 200€ krijgen