Samen in zee, héél zwoel dansen, en vrouwen in tranen: de derde aflevering van ‘Temptation Island’ in vogelvlucht

Een oase aan tranen. Dat kregen we geserveerd in de derde aflevering van Temptation Island. De vrouwen leken collectief depressief en staken ook één mannelijke verleider aan. "Wat een kutverleider ben ik", snikte Fabrizio. Nu de Limburgse vrijgezel officieel naar Daniëlle's hart dingt, lijkt Mezdi de verleiderstaken over te nemen. Met verve. Te land, ter zee en in de lucht: lang leve de ontucht! 

11 reacties

  • johan vandeweghe

    6 jaar geleden
    wie kijkt er daar naar ? als je eens een meisje nafluit krijg je al een gasboete ! in deze rotte wereld vol corrupte rechters en politiekers .
  • Ed Buun

    6 jaar geleden
    Dit seizoen is echt weer top! Beste programma op de Belgische tv.
  • Brostem Goeroe

    6 jaar geleden
    Die Laetitia heeft die nu een hoed op !
  • Karel Van Biezen

    6 jaar geleden
    Schitterend programma en erg psychologisch erg interessant om te zien hoe mensen (re)ageren wanneer ze in zulke omstandigheden vertoeven. De kampvuurbeelden volgende week zorgen altijd voor spektakel. Prachtige beelden en veel lachen ook, op en top ontspanning! Wel niet geschikt voor hypocriete nonnen en pastoors die niet graag zien dat hun sprookjes aan diggelen geslagen worden en heilige huisjes sneuvelen. Dat verklaart de negatieve reacties.
  • Rudy De bakker

    6 jaar geleden
    Aub Laatste Nieuws, wij smeken U, stop aub met die marginale verhalen over dat nonsens programma " Temptation Marginal " . Al die marginale mensen kunnen dat ook wel volgen op het internet !!