AP/Twitter
Volledig scherm
© AP/Twitter

"Ik raakte ze kwijt in traphal vol rook": man die vrouw en kind verloor in Grenfell Tower blijkt oplichter

BuitenlandBij de verwoestende brand in de Grenfell Tower in Londen vorig jaar kwamen 71 mensen om het leven. Twee van hen waren de vrouw en de zoon van Anh Nhu Nguyen. Althans, dat beweerde de man toch, want in werkelijkheid had hij niets met de ramp te maken. Met zijn leugen wist hij op twee weken tijd wel bijna 15.00 euro euro in te zamelen.

8 reacties

  • wesley netnem

    6 jaar geleden
    Volgens mij doen ze dat overal met opzet zulke criminelen niet voor de rest van hun leven opsluiten om de Brave burgers te pesten ? 28 veroordelingen voor 56 feiten en nog mag die blijven verder doen ?
  • Hans Vanderveken

    6 jaar geleden
    Geef die man toch een zevenenvijftigste kans aub.
  • gerard Baeckelandt

    6 jaar geleden
    En nog het land niet uit. Niet te geloven. Wat een bestuur in het westen!!!
  • jan tobbak

    6 jaar geleden
    kan een leugenaar zijn waneer gaan die groote organizaties die al jarenlang geld inzamelen eens hun cijfers publiceren zodat de bevolking kan zien wat ze werkelijk met het geld doen???
  • rik lagrou

    6 jaar geleden
    je laat toch niemand zo bedriegen oke gift dat kan nog maar bezoek bij ...en niet in ziekenhuis lijst nog bewonerslijst ??,
  1. 1.200 mensen zoeken vandaag verder naar Duitse Arian (6): jongen ook na tweede ‘stille’ zoekactie nog altijd niet gevonden

    1.200 mensen zoeken vandaag verder naar Duitse Arian (6): jongen ook na tweede ‘stille’ zoekactie nog altijd niet gevonden

    Een nieuwe nacht zoeken naar de vermiste 6-jarige Arian uit Duitsland heeft weer geen resultaat gehad. Voor de tweede nacht op rij werd een “stille zoekactie” gehouden, waarbij militairen zo stil en donker mogelijk naar het jongetje op zoek gingen. Het idee is dat het kind, dat autistisch is, wellicht wordt afgeschrikt door alle tumult rond de honderden mensen die hem al dagen zoeken. Intussen wordt de zoektocht naar de jongen uit Bremervörde-Elm, een plaats tussen de steden Bremen en Hamburg in Nedersaksen, met meer helpers dan ooit voortgezet. Als Arian zondag niet wordt gevonden, gaat de zoektocht maandag verder, zei de politie.
  2. KIJK. Nederlandse Anita draagt al 11 jaar protheses na neusamputatie wegens zeldzame kanker: “Ik heb voorraad zomer- en winterexemplaren”

    KIJK. Nederland­se Anita draagt al 11 jaar protheses na neusamputa­tie wegens zeldzame kanker: “Ik heb voorraad zomer- en winterexem­pla­ren”

    Nadat het nieuws uitbrak dat de Nederlandse presentatrice Dieuwertje Blok (66) haar neus moet laten amputeren door huidkanker, deelt Anita van der Linde haar ervaring. Zij onderging elf jaar geleden dezelfde operatie, omdat ze aan een zeldzame vorm van kanker leed. “Eerst hield ik me sterk wanneer ik in de spiegel keek, maar na een paar dagen brak ik volledig”, getuigt ze. Na een tijdje begon Anita met het dragen van neusprotheses en die komen voor in alle vormen en kleuren. “Per seizoen laat ik mijn neus opmeten, dan krijg ik een lichte neus voor de winter en een iets donkerdere neus voor in de zomer.”