Dominik Schiener en zijn IOTA-munt
Volledig scherm
Dominik Schiener en zijn IOTA-munt © IOTA

Piepjonge oprichter van cryptomunt van 4 miljard: “Ik ben all-in gegaan en enkele jaren geleden verloor ik al eens alles”

Dominik Schiener is amper 22 jaar oud, maar mag zich nu al multimiljonair noemen. Nu nog tenminste, want het kan heel snel gaan in de cryptowereld. Op zijn negentiende richtte hij het cryptonetwerk IOTA op. Het netwerk is intussen meer dan 4 miljard euro waard, al was dat in januari nog 8 miljard.

12 reacties

  • Jamalassaf66 Ali

    6 jaar geleden
    Nope bitcoin ether monero hebben hun opwaartse al gehad investeer beter in de cryptomunten die paar cent zijn koopt er päar duizend en waneer de tijd rijp is aan een paar eur verkoop je ze en heb je zwaare winst 100.000 + gemakelijk
  • Robin Dehondt

    6 jaar geleden
    Vind dat de investering van BOSCH, die deze technologie gaat gebruiken, toch ook wel mocht vermeld worden. Voor degen die denken dat dit een pyramide spel is...
  • Seppe Cools

    6 jaar geleden
    "Intussen heeft IOTA een marktvaluatie van meer dan 4 miljard euro, wat van het netwerk de op een na meest waardevolle te wereld maakt. " - Dit is volledig foutief. IOTA is maar 10de op de ranglijst en is zelfs nog maar in testfase.
  • Bart Spruyt

    6 jaar geleden
    5 jaar geleden ging hij failliet, toen hij 17 was? Hoe kan een minderjarige faillissement aanvragen?
  • Claude Van Isterdael

    6 jaar geleden
    Binnenkort iedereen zijn eigen "cryptomunt" en uiteraard iedereen...miljonair ??