Dennis Black Magic - Tanja Dexters Naaktkalender
Volledig scherm
Dennis Black Magic - Tanja Dexters Naaktkalender © AF

Herdruk naaktkalender Tanja Dexters komt er dan toch niet: "Ze zou ontheven moeten worden van haar titel als Miss België"

CelebritiesDennis Black Magic trekt de stekker uit de herdruk van de naaktkalender met Tanja Dexters. Dat heeft hij donderdag besloten, na een telefoontje met de raadsman van Dexters.

27 reacties

  • Gerarda Joosten

    6 jaar geleden
    Hij heeft het eindelijk begrepen.
  • Miranda Mestdagh

    6 jaar geleden
    Als Tanja slim is brengt ze nu zelf een kalender uit...
  • Filip De Witte

    6 jaar geleden
    Hij beslist van zijn kalender niet uit te brengen en nu is hij moe en moet hij rusten...Jawatte!
  • Robbe Leyssens

    6 jaar geleden
    Ga eens fatsoenlijk werk zoeken DBM en laat iedereen zelf beslissen over hun lichaam of de afbeeldingen er van.
  • Tino hellemonds

    6 jaar geleden
    Daar gaan we weer,hij moet weeral rusten en zich terug trekken voor een jaartje,echt zielig hoor! Wil efkes weer in de belangstelling staan die kerel...Gun Tania eens haar rust met haar gezinnetje aub zeg!!!
  1. KIJK. Fans luisteren met tranen en gebroken harten naar nieuw Taylor Swift-album: “Dit is zo triest”
    Muziek

    KIJK. Fans luisteren met tranen en gebroken harten naar nieuw Taylor Swift-al­bum: “Dit is zo triest”

    Om 6u ‘s ochtends Belgische tijd liet Taylor Swift (34) haar 11de studioalbum ‘The Tortured Poets Department’ los op de wereld. Het album is een soort dagboek waarin ze het heeft over liefdesverdriet, vermoedelijk door haar exen Matty Healy en Joe Alwyn. Op sociale media zijn de nummers alvast een schot in de roos. Fans delen hun reacties terwijl ze naar het album luisteren, vaak met open mond en rollende tranen op hun wangen. “Dit is haar beste album tot nu toe”, klinkt het op TikTok.
  2. “Drie dagen voor haar dood was ze weer hervallen”: hoe een toxische relatie Amy Winehouse uiteindelijk het leven kostte
    PREMIUM
    Celebrities
    2

    “Drie dagen voor haar dood was ze weer hervallen”: hoe een toxische relatie Amy Winehouse uiteinde­lijk het leven kostte

    Twee albums: meer was er niet nodig om van Amy Winehouse een legende te maken. Maar meer nog deden haar flamboyante levenswandel en haar worstelingen met drank en drugs inkt vloeien. Toen ze in juli 2011 op haar 27ste overleed, werd ze helemaal onsterfelijk. Nu er later deze maand een (gecontesteerde) film over haar leven verschijnt, staat ‘Story’ stil bij het tragische verhaal van de zangeres. Van de eerste stappen in haar carrière, tot een toxische relatie die alles naar de verdoemenis hielp en haar bewogen laatste dagen. “We dachten echt dat ze het zou redden.”