© Google Street View

Dronken man pleegt twee keer vluchtmisdrijf op één dag

Een dronken bestuurder heeft donderdagavond twee ongevallen veroorzaakt in Deurne. De man werd gevat door een politiepatrouille toen hij op straat rondliep met een mes.

doro

Donderdagavond werd de politie gecontacteerd voor een verkeersongeval in de Florent Pauwelslei in Deurne. Volgens getuigen zwalpte een wagen over de rijbaan en de trambedding. De bestuurder ramde een geparkeerde auto en kwam tot stilstand op het fietspad en deels in het struikgewas. Daarna vluchtte de man te voet weg, met een blikje bier in de hand.

Even later zag een patrouille een verdacht persoon enkele straten verder in de Van den Houtenlei. Een dronken man liep er rond met een mes. Al snel werd duidelijk dat het om de bestuurder van het ongeval in de Florent Pauwelslei ging.

Na controle bleek dat de man, die niet de eigenaar was van de wagen, ook in verband gebracht kon worden met een eerder ongeval met vluchtmisdrijf. De verdachte werd gearresteerd en gezien zijn toestand overgebracht naar het ziekenhuis voor een bloedtest en verzorging. De wagen moest getakeld worden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER