.
Volledig scherm
. © rv

Bitcoinmiljardairs verhuizen naar ‘Cryptopia’, een eiland in de Caraïben waar ze hun fortuin kunnen laten exploderen

Virtuele munten leverden hun een gigantisch fortuin op, maar nu willen cryptomiljardairs verhuizen naar een eiland waar ze hun geld ongestoord kunnen vermenigvuldigen. Old San Juan, een (belastings)paradijsje in de Caraïben, moet het ‘Cryptopia’ worden voor de ultrarijken.

13 reacties

  • Tim van Cutsem

    6 jaar geleden
    Oei. Zeker eens op Alexander de Croo zijn twitter kijken misschien? Ik denk dat De Wever en co bezig zijn met lucht dan.. :)
  • Maarten Cambré

    6 jaar geleden
    Cryptocurrency = het meest indrukwekkende pyramidespel dat ooit op deze planeet werd gespeeld. Het komt erop neer telkens weer een gek te vinden die nog méér wil betalen dan wat je zelf betaald hebt voor een zakje verpakte lucht. De dag dat het kaartenhuisje helemààl ineenstort zullen er velen met een enorme kater achterblijven. Ze doen maar. Ik houd het bij aandelen van degelijke bedrijven. Elk aandeel vertegenwoordigt een écht stukje bedrijf. Geen lucht.
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    “Het is de eerste keer in de geschiedenis dat iemand anders dan koningen, overheden of goden zijn eigen geld kan creëren”. Dat zegt dus alles. Gewoon zelf gecreëerd virtueel geld. Je kan evengoed geld gaan afdrukken op je printer. Een vorm van valsmunterij dus.
  • Steve Walschot

    6 jaar geleden
    Jenten, met u 65000€ gade daar niet veel doen hoor :)
  • frank de moor

    6 jaar geleden
    met de bicoins en beurscrash enkele dagen geleden leven de meeste nu in armoede