Belga
Volledig scherm
© Belga

N-VA-bestuurslid uit partij gezet na bedreigingen aan ex-journalist: "Dat ze hem en zijn vriendinnen en dochters maar eens goed verkrachten"

De N-VA heeft een lokaal bestuurslid uit Beringen uit de partij gezet. Jimmy Moons had op Facebook bedreigingen geuit aan het adres van ex-VRT-journalist Johan Depoortere. De post "Dat ze hem en zijn vriendinnen, dochters maar eens goed verkrachten, dan weet hij weer waarom dat volk niet deugd (sic)" ging er voor N-VA ver over. 

101 reacties

  • DIRK JULIUS VANDESSEL

    6 jaar geleden
    De graad van preutse politiek-correctheid die kennelijk welig tiert bij N-VA, begint pathologische trekjes te vertonen ; we zullen het onthouden bij de aanstaande "bollekens-invul-kermis" in october...
  • ka Van der Linden

    6 jaar geleden
    Dat ontslag vind ik er nu ferm over sé. Jimmy, laat het over waaien, jouw politieke loopbaan is niet ten einde. Sluit aan bij betrouwbare vrienden waar geen zelfhaat heerst !!!
  • Gerd Van nieuwenhove

    6 jaar geleden
    Fraaie voorbeelden bij NVA ! Bij de nva zijn ze nu eens echt ziek . En de mensen maar bedotten en beknotten . Dit is nu eens de kracht van ..
  • eli bosch

    6 jaar geleden
    Er wordt toch niet bijgezegd welk volk dat niet deugt? Waarom trekt men dan onmiddellijk de conclusie dat het over vreemdelingen gaat ? Er zijn ook veel Belgen die niet deugen en verkrachten. Dus niets racistisch aan deze zin.
  • Tom Faes

    6 jaar geleden
    Laat de jokke toch zijn kritiek op rood en groen spuien .Voor deze man is het hopeloos geworden.Soms zijn gemanipuleerde mensen het noorden volledig kwijt en komen ze terecht in een kleine cocon waar je niet meer uitgeraakt . ( zelfs nva leden zijn zijn haat berichten meer dan beu)