De werken aan het kruispunt van de Frankrijklei en de De Keyserlei, in de buurt van het Operaplein.
Volledig scherm
De werken aan het kruispunt van de Frankrijklei en de De Keyserlei, in de buurt van het Operaplein. © De Scheirder

Een jaar vertraging voor heraanleg Antwerpse Leien

De ondergrondse werken aan het project Noorderlijn op de Antwerpse Leien lopen vertraging op en de aannemer zal een nieuwe planning moeten opmaken. Dat heeft de stad Antwerpen bekendgemaakt. Omwille van de werken is er sinds juni 2017 een "knip" in de Leien, ter hoogte van de Teniers- en Rooseveltplaats, waardoor daar geen noord-zuidverkeer mogelijk is op de drukke verkeersas. Het is nog niet bekend of die verkeershinder nu langer dan gepland zal aanslepen.

25 reacties

  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    "Het is nog niet bekend of die verkeershinder nu langer dan gepland zal aanslepen." Op de foto's te zien is hier eigenlijk weinig verkeer mogelijk.
  • emiel Clarijs

    6 jaar geleden
    Het is natuurlijk gemakkelijk voor de grote leider om de clown uit te hangen, maar als het er om gaat de stad degelijk te besturen faalt deze ploeg met competente Koen de graaier als plannenmaker volledig, nu al bijna één jaar vertraging van de werken en ondertussen vervuild DE stad dag na dag, tijd voor echte VERANDERING.
  • eric loyens

    6 jaar geleden
    Diegene die hun hantekening hebben gezet onder deze werken moeten levenslang in den bak dit toont nog maar eens de onkunde van bart de wever en zijn partij of heeft hier ook weer iemand anders het gedaan
  • Bert Triau

    6 jaar geleden
    tja , bartje , den antwerpenaar heeft u gekozen he , ze moeten nu maar op de blaren zitten
  • Charel De Kromhe

    6 jaar geleden
    Aannemer die vertraging heeft is weer de schuld van de burgemeester,hopeloos eigenlijk dat men dat aanhaalt.Als je soms op de werf komt zie dat er amper mensen aan het werk zijn.Ben heel tevreden dat Antwerpen open ligt,is een bewijs dat het dringend nodig was en is.
  1. HLN ONDERZOEK. 13 eigenaars niet te spreken over luxeappartementen in Knokke: "Ik heb 690.000 euro betaald, maar al jaar geen warm water”
    PREMIUM
    54

    HLN ONDERZOEK. 13 eigenaars niet te spreken over luxeappar­te­men­ten in Knokke: "Ik heb 690.000 euro betaald, maar al jaar geen warm water”

    Geen of slechte elektriciteit, al een jaar géén warm water, geen badkamerkranen, al een onderaannemer failliet én heel veel geld kwijt. Lake District in Knokke, met 166 appartementen van 450.000 tot 1,3 miljoen euro, moest hét paradepaardje van Paul Gheysens en zijn Ghelamco worden. Maar dat vinden 13 eigenaars absoluut niet. “40.000 euro is in rook opgegaan.” Mailverkeer toont dat Ghelamco facturen niet wou betalen, maar volgens het bouwbedrijf is het zélf het slachtoffer en het trekt naar de rechter: “We hebben ernstige gebreken vastgesteld, maar nemen onze verantwoordelijkheid.”
    Knokke