In 'Thuis' is Luc levensmoe.
Volledig scherm
In 'Thuis' is Luc levensmoe. © © VRT

Eerst baby Magaly dood, nu verlangt Luc naar levenseinde: 'Thuis' wordt wel héél zwaarmoedig

showbizzDe krokusvakantie start somber voor de ‘Thuis’-kijker. Woensdagavond was er in de soap al de plotse dood van baby Magaly. Vrijdagavond kwam daar nog een extra portie zwaarmoedigheid bij: Luc wil zijn leven beëindigen. Veel miserie en verdriet, dus.

26 reacties

  • J. VAN SCHUERBEECK

    6 jaar geleden
    Wat een gezever. Wie wilt daar na al die jaren nog naar kijken ?
  • dirk van melle

    6 jaar geleden
    Heb systematisch alle depri-uitzendingen uit mijn tv kijkgedrag geband. Heb geen zin om naar andermans miserie te kijken, in scene gezet of niet! Tenzij dat het lachwekkend wordt wegens totaal "erover".
  • Gerard Braeckmans

    6 jaar geleden
    'Thuis' is voor mensen die zich zelf beter voelen dan de personages die in het 'feuilleton' meeklungelen.
  • dirk claeys

    6 jaar geleden
    De realiteit voorbij! Dit zijn dagelijkse situaties in het leven van de Vlaming! Zelfs in familie doet men het! De techniek is nu zover dat de Vlaming alles kan volgens met trackers in gsm I pad en in auto's! Moest je weten hoeveel mannen hun vrouw tot op de minuut volgen dan val je achterover! Thuis doet nu juist hetzelfde , mensen aanzetten , deprimerend, hopelijk hangen er de komende dagen niet te veel aan hun was draad!
  • philippe vander haeghen

    6 jaar geleden
    Het probleem zal zich zelf oplossen. De ene helft zal sterven en de andere zal in den bak vliegen. Voila, gedaan met Thuis!