AFP
Volledig scherm
© AFP

Sven Mary krijgt hopen haatmails: zelfs zijn kinderen met dood bedreigd

Een dag na zijn vurige pleidooi waarin hij de vrijspraak van terrorist Salah Abdeslam vroeg, heeft Sven Mary zo'n veertig haat- en dreigmails gekregen. Ook zijn kinderen worden bedreigd, schrijven Het Nieuwsblad, Het Belang van Limburg, Gazet van Antwerpen en De Standaard.

464 reacties

  • Brenda Brems

    6 jaar geleden
    Erg voor de kinderen maar daar verschieten we niet van! Een schande om zo iemand vrij te pleiten!
  • Gerry Cle

    6 jaar geleden
    Het is duidelijk dat iedereen die weigert te erkennen dat een advocaat de plicht heeft om zijn cliënt te verdedigen het niet eens is met het principe van onze rechtsstaat. Willen ze in België misschien een rechtsgang zoals onder Erdogan of Poetin?
  • Jef Lois

    6 jaar geleden
    Mary dit heb je over jezelf afgeroepen en dan vandaag in een ander artikel stoefen hoeveel karakter JIJ wel niet hebt. Tot er eens een of andere gek doorslaat en iets stoms doet eens kijken hoeveel karakter je dan nog hebt . Je lacht de mensen gewoon uit in hun gezicht.
  • christy august

    6 jaar geleden
    Advocaten denken tegenwoordig dat ze GOD zijn , ze zijn niet meer of de sloefjes van de boefjes ,
  • guido Bervoets

    6 jaar geleden
    Geen procedurefouten meer erkennen zou er op neerkomen dat de politie en de onderzoeksrechters er maar op los zouden mogen klooien.Als het zo eenvoudig zou zijn om die wet aan te passen volgens de waarden van een rechtsstaat hadden ze die al heel lang geleden aangepast.