Jaimie Deblieck
Volledig scherm
Jaimie Deblieck © Joke Couvreur

Mister Gay Belgium Jaimie Deblieck aangevallen en uitgemaakt voor "fucking homo"

Mister Gay Belgium 2017 Jaimie Deblieck is gisteravond aangevallen na een avondje uit in zijn thuisstad Roeselare. Hij kreeg enkele stampen en werd op de grond geduwd. Hij werd ook uitgemaakt voor “fucking homo”.

36 reacties

  • Ronny Dekimpe

    6 jaar geleden
    Wie waren de daders die deze laffe daad hebben verricht? Wat maakt het al dan niet uit of je holebi bent of niet. In de eerste plaats is men nog steeds mens.
  • Marco brilmans

    6 jaar geleden
    Kijk respect is nu eenmaal tweerichtingsverkeer, zulke uitspraken horen niet.. Maar om hier nu een mediabericht van te maken vind ik ook te ver gaan. Vroeger keek ik scheel, als ik elke keer een zaak moet maken wanneer men mij uitmaakte hiervoor, dan kan ik beter een koordje nemen en er een eind aan maken. Dus als je martelaar wil zijn, moet je niet alles in de media gaan strooien.
  • Ronny Cockuyt

    6 jaar geleden
    Ik heb zeker geen problemen met gay mensen maar,ze moeten zich ook een beetje gedragen ook denk ik, Als je dan soms van die gay parades zie moeten ze ook niet verschieten over de reacties,want dat gaat soms redelijk over de schreef tot het randje van het vulgaire toe.
  • David Janssens

    6 jaar geleden
    Homofobe mannen zijn mannen die nog niet uit de kast zijn gekomen. Zo willen ze de aandacht van hun eigen geaardheid afwenden.
  • Magdalena Verschaeren

    6 jaar geleden
    Homoseksualiteit komt in de dierenwereld ook gewoon voor. Ik begrijp niet dat er mensen zijn "die er een probleem mee hebben". Het kwam al voor in de oudheid,het is dus zeker geen modeverschijnsel. Ik denk dat mensen die het er moeilijk mee hebben het moeilijk hebben met hun eigen seksualiteit,misschien wel onderdrukte homoseksualiteit ;-) En groot gelijk mijnheer Bakker : je mag gerust laten zien wie je als mens bent.