Dochter van Maggie De Block openhartig over het overlijden van haar echtgenoot

© Medialaan

Julie (30), de dochter van Maggie De Block, heeft op radiozender Joe in het programma ‘De Familie Van Elsen’ openhartig gepraat over het verlies van haar echtgenoot. Die overleed vorig jaar aan een hartstilstand.

ehu

Een jaar geleden overleed Koen, de schoonzoon van Maggie De Block, tijdens een basketbaltraining. Haar dochter Julie vertelde in ‘De Familie Van Elsen’ openhartig over de moeilijke periode: “Ik was me ervan bewust dat mijn partner ernstig ziek was. Hij was kort na de training overleden aan een hartstilstand. Dat is heel onwezenlijk, want alles in je wereld staat plots stil.” Julie legde uit hoe ze geprobeerd heeft om haar gevoel voor humor niet te verliezen, omdat dit voor haar een manier was en is om met haar verdriet om te gaan. “Je moet voor jezelf een beetje uitmaken hoe je het verlies verwerkt.”

Furie

Anns dochter June vroeg zich in het programma af welke gênante momenten Maggie en Julie al hebben meegemaakt: “Ik weet dat ik mijn deur eens hard heb toe geklopt aan de school, omdat we gehaast waren, en dat mijn ruit in stukken was”, lachte Maggie. “Op vakantie hebben we ook eens meegemaakt dat mijn broer niet wilde zwemmen, terwijl mama op hem zat te wachten in het water. Ze heeft hem toen vastgepakt en midden in het water gegooid. Alle hotelgasten waren aan het kijken: wat een furie is dat?”, vulde Julie aan.

LEES OOK. Dochter van Maggie De Block verloor in januari haar echtgenoot: “Ik heb sinds kort een nieuwe vriend, dat is misschien snel maar ik wil door met mijn leven”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen