Kane wordt gefeliciteerd door ploegmaats Dier en Dele.
Volledig scherm
Kane wordt gefeliciteerd door ploegmaats Dier en Dele. © REUTERS

Goal 101 voor Harry Kane: beste spits in de Premier League beslist Noord-Londense derby. Coach looft Dembélé: "Hij is een genie"

Harry KaneHet tellertje tikt. Na goal 100 nu ook nummer 101 in de Premier League voor Harry Kane, de beste spits in de Engelse competitie. Kane besliste de Noord-Londense derby tegen Arsenal met een rake kopslag. Een doelpunt dat nog altijd zoeter smaakt dan die honderd anderen. Zo’n zestien jaar geleden stuurden de Gunners hem door wegens niet goed genoeg. Het tegendeel is genoegzaam bewezen.

3 reacties

  • marc polfliet

    6 jaar geleden
    Dembele : wereldklasse
  • Roland Louf

    6 jaar geleden
    Naar voetbal of maatschappij normen
  • Jochen Geusens

    6 jaar geleden
    Pochettino is een Argentijn, geen Italiaan...
  1. “De Bruyne speelt wel nog bij City”: hoe Ineos-baas Ratcliffe Man United hoopt te herbouwen naar beeld van grote rivaal
    PREMIUM

    “De Bruyne speelt wel nog bij City”: hoe Ineos-baas Ratcliffe Man United hoopt te herbouwen naar beeld van grote rivaal

    Erling Haaland is niet haalbaar voor Manchester United. Kevin De Bruyne is evenmin een target. Toch heeft de nieuwe roerganger van de meeste succesvolle Engelse voetbalclub ambitieuze plannen. Sir Jim Ratcliffe (71), sterke man van petroreus INEOS dat in de haven van Antwerpen een nieuwe ethaankraker hoopt neer te poten, heeft zich onlangs ingekocht bij United. En om zijn nieuwe speeltje her op te bouwen, heeft hij een raid ingezet op Manchester City, de grote stadsrivaal. Zijn eerste transfer zorgde meteen voor commotie in de Premier League. Een inkijk in het plan-Ratcliffe.
  2. Ziet u het verschil? De ingrediënten van de metamorfose van Kevin De Bruyne, slanker en scherper dan ooit
    PREMIUM
    9

    Ziet u het verschil? De ingrediën­ten van de metamorfo­se van Kevin De Bruyne, slanker en scherper dan ooit

    Op het internet blijven ongefundeerde verhalen circuleren over een lucratieve move naar Saoedi-Arabië, maar Manchester City heeft zijn wintertransfer van 70 miljoen euro al gedaan. Na vierenhalve maand blessureleed is Kevin De Bruyne (32) weer full-time voetballer en voltijds vader af. Bij zijn club zien ze sinds oktober een nieuwe ‘KDB’. Waarom onderging hij tijdens zijn afwezigheid een metamorfose? Hoeveel scherper staat hij écht? En welke routines heeft hij zich aangemeten sinds zijn hamstrings eruitzagen als een natte keukenhanddoek?