Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Primeur voor De Bruyne: 3 assists in een match voor Man City, Agüero lukt vierklapper

Kevin De BruynePasses versturen zoals Kevin De Bruyne. Voorzetten trappen zoals De Bruyne. Doorsteekpassjes geven zoals De Bruyne. Tegen Leicester lukte het hem allemaal. Drie assists in een match: daarin was hij bij Manchester City nog niet in geslaagd. De balans van KDB in het blauwe shirt: 41 beslissende passes in 88 Premier League wedstrijden. Meesterlijke aangever. Sergio Agüero deed eerlijk gezegd nog straffer: vier goals.

18 reacties

  • sylvain jaspers

    6 jaar geleden
    Blijkbaar zijn er nog mensen die beter geen reacties doorsturen.Als je dat niet ziet hoe getalenteerd KDB is begrijp je niets van voetbal.
  • Kevin Costers

    6 jaar geleden
    Als Guardiola het zegt, zal het wel waar zijn. Wijzelf durven wel eens mee te draaien met de wind. Wie zijn wij om hem tegen te spreken?
  • Hugo Van der speeten

    6 jaar geleden
    In Engeland overdrijven ze altijd en ik denk dat Guardiola meedeelt in de transfer van KD. Corners worden nu ook al bij assists gerekend als er een doelpunt valt , voor mij is een assist als men een speler alleen voor het doel brengt.
  • HUBERT VANHOVE

    6 jaar geleden
    Er lopen veel voetballers rond in de hoogste en lagere klassen die al blij zouden zijn dat ze een voorzet konden trappen
  • robert dumortier

    6 jaar geleden
    als hij de bal niet moot in de voeten krijgt maakt hij nooit een doelpunt weet u meneer het is een ploegspel met 11 het is geen individuele sport .