Kos
Volledig scherm
© Kos

Ook Proximus maakt tv-app beschikbaar in heel Europa

BinnenlandVanaf 1 april zullen abonnees van Proximus die de app 'Proximus TV' gebruiken op hun tablet, smartphone of computer er ook toegang tot hebben in de rest van de Europese Unie. Telenet voerde eerder deze week al een gelijkaardig systeem in. 

3 reacties

  • Guy Miserez

    6 jaar geleden
    Als Proximus geen dagen niet buiten dienst is.
  • Jeroen Van Dijck

    6 jaar geleden
    Dan zal het niet lang duren voor ze ook dure gsm abonementen met hogere datalimieten voorstellen. Met een normaal abo met 1,5Gig kijk je amper 2u/maand Veel te weinig dus voor de mogelijkheid om overal tv te kijken vol te benutten. Uiteindelijk geld voor die bedrijven slechts 1 ding, hoe meer inkomsten hoe beter...
  • Paul Van Hooland

    6 jaar geleden
    Het werkt al , zondag 10 februari. '18 al play sport zo kunnen zien . Van Hooland Paul
  1. “Alcoholwaarschuwingen op elke parasol?”: sector uit ongenoegen over nieuw ontwerp rond alcoholreclame

    “Alcohol­waar­schu­win­gen op elke parasol?”: sector uit ongenoegen over nieuw ontwerp rond alcoholre­cla­me

    Een voorlopig ontwerp van een ministerieel besluit van minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) over alcoholreclame zorgt voor ongenoegen binnen de sector. Daarin staat dat er gezondheidswaarschuwingen zouden moeten komen bij alle vormen van alcoholreclame en dat in een soort roterend systeem. Concreet zou dat volgens ‘VTM Nieuws’ kunnen betekenen dat er op bijvoorbeeld parasols met bierreclame ook nog verschillende alcoholwaarschuwingen moeten gedrukt worden. Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) probeert te sussen: “De discussie is niet afgelopen.”
  2. Odette, Joyce en Regina lieten hun DNA testen en dat veranderde hun leven: “Ik kreeg een lijst van 15 ziektes die ik nooit zou krijgen”
    PREMIUM
    3

    Odette, Joyce en Regina lieten hun DNA testen en dat veranderde hun leven: “Ik kreeg een lijst van 15 ziektes die ik nooit zou krijgen”

    Al zeker honderdduizend Belgen lieten hun DNA testen via commerciële (Amerikaanse) bedrijven als MyHeritage, Ancestry of 23andMe. Ze zijn een makkelijke, snelle en goedkope manier om in het verleden te duiken, maar wat hun handleiding niet vertelt: ze kunnen je hele leven op z’n kop zetten. Joyce, Odette en Regina deden er één — elk om hun eigen reden — en kwamen véél te weten: “Uit de test kwam: verhoogd risico op kanker. Twee jaar later kreeg ik de diagnose.”