Pragma Industries
Volledig scherm
© Pragma Industries

Dit is 's werelds eerste fiets op waterstof

Elektrische fietsen rukken op, maar voor de batterijen bestaat er nu ook een interessant alternatief: waterstof. Een Franse firma presenteert de eerste waterstoftweewieler, die binnen twee jaar in de winkel staat.

29 reacties

  • Anoniem

    6 jaar geleden
    wij rijden hier met elec scooter lijkt op een vespa scooter ja,e kosten tussen de 500 en 600 euro,hebbennaargelang 4 tot 6 baterijen en doen een top van 55 per uur met 2 volwassen op dit scootertje,ik denk binnen kort te koop in belgie maar wel 5x zo duur,van wegge uw regering lasten taxen en vervoer,een belg uit het verre oosten
  • Paul van de velde

    6 jaar geleden
    De meest ecologische fiets is die je zelf trapt. Alle anderen vervuilen het milieu.
  • Daniel Knops

    6 jaar geleden
    inderdaad "Roeland Kenis", waar zijn de Honda Hybrids, ik zie ze niet.
  • Gerrit Versteele

    6 jaar geleden
    Dit is geen fiets meer maar gewoon een brommer, alleen met een andere soort brandstof. Er zou véél meer waterstof kunnen geproduceerd worden wanneer men de elektriciteitsproductie zou laten doorgaan, ook wanneer er niet direct vraag naar is op het elekrticiteitsnet. Nu staan heel veel windturbines gewoon stil, zelfs wanneer er genoeg wind is. Zonde dat daarmee de kans wordt gemist om potentiële energiereserves aan te leggen voor wanneer de vraag er wel is.
  • jorg de clerck

    6 jaar geleden
    En dan schrikken jullie ervan dat de mensen moddervet worden. Dat de gezonde sportieve mensen moeten betalen voor die hun maagringen omdat ze gewoon lui zijn en willen blijven vreten. Ik denk het ni.