VKO Aartselaar
Volledig scherm
VKO Aartselaar © Marc De Roeck

Twintigers gewond bij ongeval op zwart kruispunt A12 in Aartselaar

Twee twintigers zijn vanmorgen zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval op het kruispunt van de Boomsesteenweg (A12) en de Cleydaallaan in Aartselaar. Een wagen die de A12 wilde dwarsen, kwam in aanrijding met een wagen die op de A12 reed. 

9 reacties

  • Erwin Lauwens

    6 jaar geleden
    Wat wil je als de parking van een dancing uitgeeft op een autosnelweg.
  • Thierry Vansweevelt

    6 jaar geleden
    De eerste keer dat ik daar ooit reed was traumatiserend voor mij. Ik had geen gps of vast rijbewijs... ik wist niet waar ik terechtgekomen was. Een rijstrook of acht... en waar moet je eraf? Ze zouden best maar naar 1 afrit per kant gaan zodat dat dwarsen en keren beetje stopt. Halte gemist, dan maar keren aan ikea.
  • guy muis

    6 jaar geleden
    zet een zwaantje aan die plaats en ze zullen we beter rijden
  • Eddy Van der Vliet

    6 jaar geleden
    reactiveer opnieuw alle roodlicht camera's aan de kruispunten op de A12 en zet aan elk kruispunt een politieman die boetes uitschrijft voor zij die het kruispunt blokkeren en er zal geld genoeg binnenkomen om alle kruispunten te ondertunnelen. Ik rijd heel dikwijls op de A12 en als de cruisecontrol op 90 is ingesteld sta je precies stil, ook de vrachtwagens komen je vooruitduwen.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Als iedereen een beetje meer geduld moest hebben, want als je tweemaal uitkijkt om de baan op te rijden worden de snelle mannen al ongeduldig, en vijf km verder staan ze nog naast u voor het rode licht.