Adams Mensah in Familie
Volledig scherm
Adams Mensah in Familie © VTM

'Familie' pakt vanaf vanavond uit met een verhaallijn over een illegale vluchteling: "We gaan voor een actueel en realistisch verhaal"

TVTerwijl de 'Thuis'-fans nog volop aan het bekomen zijn van de dood van baby Magaly en de euthanasie-aanvraag van Luc, krijgen de kijkers van de VTM-soap 'Familie' vanaf vanavond volop te maken met de problematiek van de illegale vluchtelingen. Ayo Buhari, op de vlucht voor de terreurgroep Boko Haram, stapt immers zomaar het leven van Benny en Stefanie binnen. Het is acteur-regisseur Adams Mensah, een Ghanese Belg, die in de huid van Ayo kruipt.

24 reacties

  • eric debanne

    6 jaar geleden
    Familie trekt nu al op niets meer ! Nu nog die zever met een illegaal vluchteling ! Hoe belachelijk is het ! Hebben wij nog niet genoeg hierover in de gazet of in het nieuws dat dit in Vlaamse series moet komen !!!! Triestig en zielig
  • Jos Vermeulen

    6 jaar geleden
    Kan er eens een volledig ingeburgerde alochtoon meespelen in een vlaamse serie?!?
  • rita loos

    6 jaar geleden
    Ge zult zien. Het is een hoogopgeleide vluchteling die ontsnapt is uit zijn land en via mensensmokkelaars in een boot gezet is en de gevaarlijke tocht heeft aangegaan om ons Belgen uit de nood te helpen want hij heeft ergens gehoord dat ons land een groot tekort heeft aan mensen zoals hij die onze economie willen opkrikken. Zijn enige wens is enkel om zijn familie al zijn zieke kennissen naar hier te halen om deze te helpen. Ocharme de brave man.
  • dirk claeys

    6 jaar geleden
    Als familie mee wil met de realiteit! Graag meer homo's en transgenders graag ook de leugens en bedrog van de Vlaamse politiekers! Jani Gerd en karen zijn ook nog tekort!
  • Ivo Vandeneynde

    6 jaar geleden
    Pff, overal kom je dat thema tegen en nu ook al in de entertainment! Ik heb het beu beu beu. Het zal wel iemand zijn die met een "goede" reden vlucht (voor het geld waarschijnlijk) en wij moeten weer een schuldgevoel opgezadeld krijgen omdat we er sceptisch tegenover staan. 90% is economische vluchteling en die horen hier niet thuis!