Facebook
Volledig scherm
© Facebook

“Ik was met Chris aan het bellen toen hij stierf en hoorde alles gebeuren”: vriendin Schotse voetballer luistert machteloos toe als hij voor trein stapt

BuitenlandZe herinnert zich de laatste knuffel nog goed. Toen haar vriend en voetballer Chris Mitchell (27) haar afzette voor een trip naar Londen en haar nog eens dicht tegen zich aantrok, was er voor de Britse Louise Rooney (29) geen enkele aanwijzing dat hij goed 24 uur later uit het leven zou stappen. En ze zou met hem aan de telefoon zijn toen het gebeurde.

10 reacties

  • stef co

    6 jaar geleden
    Om zoiets te doen moet je gewoon heel diep zitten Helemaal eens met Eduard
  • eduard janssens

    6 jaar geleden
    Ongelooflijke uitspraken lees ik hier zeg nooit nooit wat je drijft tot zelfmoord ik heb er ook ene gekend en zou dat van die man nooit gedacht hebben de hoe en waarom maak dus die mensen niet uit voor lafaard of ene die ongeneeslijk ziek is is dat dan ook een lafaard als die zelfmoord pleegt ?zij alleen nemen hun geheim mee in hun graf
  • marie-claire de bosscher

    6 jaar geleden
    een groot ego is niet het zelfde als een grote egoïst hé, en dat is wat Tina bedoelt, beetje fout uitgelegd dus.... in elk geval, mensen die zoiets doen zijn losers, de wereld is beter zonder.
  • Magda De Munck

    6 jaar geleden
    Hadden ze maar een groot ego, dan kwam het misschien niet zover.
  • Tina Colpaert

    6 jaar geleden
    Mensen die zelfmoord plegen vind ik grote ego s jij bent er van af en zij de achtergebleven familie vrienden zitten de rest van hun leven met pijn of schuldgevoel!