Verleidster Yana.
Volledig scherm
Verleidster Yana. © SBS

Verleidster Yana uit 'Temptation Island' reageert op haar vertrek: "Ik amuseerde me totaal niet"

TVDit weekend raakte bekend dat verleidster Yana Daems (23) 'Temptation Island' vroegtijdig zou verlaten. Allerhande redenen deden de ronde, maar nu reageert ze zelf: "Ik verveelde me."

28 reacties

  • Polutnik Ronald

    6 jaar geleden
    Nu de Yana terug thuis is zal ze zich wel amuseren met haar hondje of een kat. Als ze zich daar in Temptation Island niet amuseerde , dan kan ze zich nergens amuseren . Huichelares meer niet .
  • Wim De Brauwer

    6 jaar geleden
    ik heb haar op instagram gehad en verwijderd een paar weken voor temptation was,omdat ze daar constant pochte over hoeveel mannen ze wel kan krijgen, hoe sexy ze wel was enz enz. Zal dat haar dus efkes tegengevallen zijn op TI dat er geen man interesse had in haar gefake
  • Gilles Standaert

    6 jaar geleden
    Ze kan misschien nog in andere "producties" meespelen.
  • Timothy Van Geert

    6 jaar geleden
    Ze dacht da zij het meeste in beeld ging komen en het meest gedaan ging krijgen maar in werkelijkheid werd het niks. Dus terug naar huis, op tv geweest en geld kan beginnen binnenstromen.
  • Nancy Benthein

    6 jaar geleden
    Ik vind de mannen van de koppels dit jaar zeer onaantrekkelijk, ze zouden me niet genoeg kunnen betalen om één van het te verleiden, sorry, maar het oog wil ook wat.