AFP
Volledig scherm
© AFP

Parket onderzoekt doodsbedreigingen tegen Sven Mary en zijn gezin

Het parket Halle-Vilvoorde start een onderzoek naar de bedreigingen aan het adres van advocaat Sven Mary en zijn gezin. Dat meldt het parket in een persbericht. 

25 reacties

  • lodewijk maesen

    6 jaar geleden
    is dat dan verkeerd hem voor te stellen hoe het zou zijn als zijn 2 kindjes mee ontploft waren....tja das lot van de slachtoffers maar enkel aan dader is er te verdienen he svenneke...
  • vanaeken jokke

    6 jaar geleden
    Allemaal goed en wel Gino maar de beklaagde ERKENT het Belgisch gerecht niet.Dus gewoon terug vanwaar hij gekomen is en nooit meer vrij laten dan hoeft die zever niet te blijven duren.
  • Marc Van Den Berghe

    6 jaar geleden
    Hier is duidelijk sprake van uitlokking en provocatie van misdrijven is verboden. Sven Mary's cliënt weigert de Belgische wetgeving te erkennen, maar Mary gebruikt diezelfde wetgeving wél om zijn client vrij te pleiten! Hier wordt m.a.w. moedwillig misbruik gemaakt van het recht van verdediging, het is aanstootgevend en bevuilt de reputatie van de advocatuur.
  • Gilbert Haelewyn

    6 jaar geleden
    Gaat het Parket ook die falende onderzoeksrechter onderzoeken, waarom hij die fout gemaakt heeft?
  • Gino Denil

    6 jaar geleden
    Een advocaat spreekt geen terroristen vrij. Zijn taak is om een beklaagde te verdedigen en om er op toe te zien dat de rechtsregels juist toegepast worden. Het is aan de procureur en het parket om de bewijslast aan te brengen en aan de rechter om te oordelen. Mary doet zijn werk. Op de juiste manier en binnen zijn bevoegdheden. En politici die advocaten bekritiseren en rechters onder druk zetten doen hun wetgevend werk niet en overtreden hun bevoegdheden.