AFP
Volledig scherm
© AFP

Is Facebook voor oudere mensen? Vijftigplussers stromen toe terwijl jongeren naar uitgang rennen

Facebook is in sneltempo aan het vergrijzen. Vijftigplussers vinden steeds meer de weg naar de sociaalnetwerksite van Mark Zuckerberg, maar jongeren stappen ondertussen over naar hippere platformen zoals Instagram en Snapchat.

24 reacties

  • raf janssens

    6 jaar geleden
    Ben al jaren geleden naar de FB uitgang gerend. Trouwens ook geen Snapchat, Twitter of Instagram: zijn in hetzelfde privacy bedje ziek.
  • George Rodain

    6 jaar geleden
    Instagram is ook van Mark Zuckerberg, je kan niet wegrennen van facebook naar instagram aangezien het broertje is van facebook.
  • Marc Van Orshaegen

    6 jaar geleden
    waarom al die negatieve uitspraken? laat iedereen doen waar hij zich goed bij voelt en aan de jeugd wil ik dit meegeven; maak jullie liever zorgen over hoe jullie leven en de toekomst van jullie kinderen en kleinkinderen er gaat uit zien. Maar daar zitten ze niet meteen aan te denken, liever een mooie selfie plaatsen en commentaar leveren op anderen.
  • Fred Fourgon

    6 jaar geleden
    Mijn dochtertje van zes zit ook al een tijdje op Facebook en heeft al zeker 200 vrienden, meestal mannen ouder dan 50, sommigen wonen in de VS. In mijn tijd toen ik zo oud was had ik maar drie vriendjes, die woonden een paar huizen verder. Maar tijden veranderen hé en zoals De Backer zegt, ge moet mee met den tijd.
  • Walter Braes

    6 jaar geleden
    Heb het niet, nooit gehad en nooit nood aan gehad. Ik hou meer van echt contact en al die zelfverheerlijking van social media zombies interesseren me geen bal. Ben 42 en heb een echt leven. Aan mij verdienen ook die dwaze vloggers en zgn influencers nu eens gene euro se. Lui volkske.