Louis Van Gaal (l) aan de zijde van Adnan Januzaj op een persconferentie.
Volledig scherm
Louis Van Gaal (l) aan de zijde van Adnan Januzaj op een persconferentie. © Photo News

Januzaj deelt ferme sneer uit aan Van Gaal en praat openlijk over woelige periode in Manchester: "Hij heeft mijn progressie doen stoppen"

Dat het destijds niet boterde tussen Adnan Januzaj en Louis van Gaal bij Manchester United, is een publiek geheim. In een interview aan The Mirror blikt Januzaj nog eens terug op die woelige periode. "Louis van Gaal heeft mijn progressie doen stoppen." 

27 reacties

  • jan boden

    6 jaar geleden
    Als je niet investeert in je carrière maar enkel de snelste weg naar het geld kiest, moet je niet komen leuteren over geen kansen. Op zijn 15 naar de UK, niet voor het voetbal maar voor de dikke sollen. Hij heeft veel, zo niet alle stappen, overgeslagen. Een dikke stap terugzetten en nu voor Oostende of STVV komen voetballen.
  • Suze Vanhaasdonck

    6 jaar geleden
    Hij kon Mourinho ook niet overtuigen en is vervolgens bij Sunderland weggestuurd. Dit ligt natuurlijk allemaal aan van Gaal. Misschien moet meneer Januzaj eens in de spiegel kijken.
  • Phil Duncan

    6 jaar geleden
    Jonge spelers zoals hij laten zich veel te snel verleiden door het geld . Ze zijn onervaren maar met een dikke portefeuille . Ze zijn ook te lui en denken zelf alles beter te weten . Hoeveel kansen heeft hij al gehad ? En allemaal de nek omgewrongen , dan zal het wel niet aan Vangaal liggen ?
  • Alex Van Steenpaal

    6 jaar geleden
    Louis zal slecht slapen vanavond
  • marino flipkens

    6 jaar geleden
    Klopt. Januzaj was een paar seizoenen geleden een van de smaakmakers van MU. En opeens kan die niet meer sjotten of wat ? Van Gaal is een overroepen trainer. Die wel veel poen gepakt heeft..