AP
Volledig scherm
© AP

In beeld: koning Filip en Mathilde weer op skiverlof in Verbier

De Belgische koninklijke familie is begonnen aan hun skivakantie in het Zwitserse Verbier. Maandag werden foto's vrijgegeven van de royals op skies.

16 reacties

  • Edwine Van der Hoeven

    6 jaar geleden
    Aan hun houding te zien is het daar precies erg koud. Maar in de poep chique chalet zal het wel lekker warm zijn. Verwarming paar graden hoger, ze moeten er toch niet voor betalen. Hebben Filip en Mathilde nu nog niet genoeg kunnen sparen om eindelijk eens een eigen chalet of zomerverblijf aan te schaffen ipv altijd (gratis ?) bij vrienden te moeten logeren ?
  • Jean De Nonancourt

    6 jaar geleden
    We zouden dit beter allemaal niet weten. Wij, werkmensen, begrijpen niet hoe die mensen zich dat allemaal kunnen veroorloven en waarom wij niet. Begrijp dat ons dit een beetje triest maakt.
  • Brigitte Staes

    6 jaar geleden
    Geniet er dubbel van en voor mij mee, want ik kan dat niet betalen hoor. Mijn centen steken al in jullie snoepreis.....
  • Filemon Van Herreweghe

    6 jaar geleden
    heb ook een reisje besteld voor de krokusvakantie niet naar zwitserland naar de belastingen om hun reisje te kunnen betalen hoop dat ze nu geen been breken anders terug opslag op onze belastingen en Mathildeke is in vole form ze is daar in haar element de ijskonigin is back
  • marcus bastiaensens

    6 jaar geleden
    Met verwondering stellen we vast dat na wat vluchtige uitspraken over pesterijen het bovenmaatse krootstelijk gezin weer profiteert van de werkende mens.