De Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken Halbe Zijlstra
Volledig scherm
De Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken Halbe Zijlstra © AP

Nederlandse minister loog niet alleen over ontmoeting met Poetin, maar "interpreteerde hem ook verkeerd"

De Nederlandse minister van Buitenlandse Zaken Halbe Zijlstra heeft niet alleen gelogen over een ontmoeting met Vladimir Poetin, hij heeft de uitspraken van de Russische president over een Groot-Rusland ook "verkeerd geïnterpreteerd". Dat zegt voormalig Shell-topman Jeroen van der Veer tegen de Volkskrant.

5 reacties

  • Rania Desaegher

    6 jaar geleden
    En dan maar Rusland beschuldigen van nepnieuws. Misschien eerst in je eigen boezem kijken.
  • Jef Lois

    6 jaar geleden
    En dan nog proberen om aan de macht te blijven die kerels hebben geen schroom meer en lachen de kiezer uit in zijn gezicht. Hke kan zo een erel in het buitenland nog geloofwaardig zijn. Op stappen is de enige mogelijkheid.
  • Alain Stuker

    6 jaar geleden
    Wat maakt het uit...? Niets
  • Denis Stock

    6 jaar geleden
    Een leugentje om bestwil. Ze kunnen de leugens zo verdraaien dat het waarheid wordt, overal het zelfde liedje , pak de poen show,..politici hebben toch iets gemeenschappelijk uit welk land ze ook komen.
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    daar doet ie toch niks verkeerd mee,dat zijn we al gewoon van de vlamingen brusselars en walen,of beter gezegd de ganse belgische regering ,dat is geen nieuws hoor,wel een beetje raar voor een eerlijke nederlander,mr de reporter u was toch wel zeker dat het een nederlander was hoop ik,toch geen overgelopen belg??????