10-jarige drag queen steelt de show op New Yorkse catwalk

Maak kennis met Desmond Napoles, een 10-jarig jongetje uit New York dat zichzelfvoorstelt als een drag queen en een heleboel volgers heeft op Instagram. Afgelopen zondag dook hij op tijdens het defilé van Gypsy Sport op de New Yorkse modeweek en stal hij de show.

vwh

Desmond werd geboren in 2007 en is naar eigen zeggen uit de kast gekomen op zijn geboortedag. Hij ontdekte op zijn zesde dat hij graag jurkjes draagt, nadat hij Halloween vierde in de jurk van prinses Elsa uit ‘Frozen’. Hij heeft inmiddels een eigen website ‘Desmond is Amazing’ waar hij over zichzelf en zijn bezigheden vertelt. Zo luistert de kleine Desmond graag naar Diana Ross, beoefent hij iets wat hijzelf als ‘kinderdrag’ omschrijft en spreekt hij kinderen toe over LGBTQ -rechten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Over de jaren heen heeft hij bijna dertigduizend volgers op Instagram verzameld en dook hij op in een muziekvideo van de bekendste Amerikaanse drag queen RuPaul. Nu mag hij zijn cv uitbreiden met een allereerste loopje op de modeweek van New York. Daarvoor droeg hij een zwart-witte outfit met Victoriaanse invloeden. Zijn blonde haren waren met gel op zijn voorhoofd gemodelleerd.

”Ik ben officieel aan het sterven. Dromen komen echt uit. Ik defileerde niet alleen op de modeweek, maar verscheen ook in Vogue. Ik sterf van geluk. Ik voel me fantastisch. Ik ben zo dankbaar voor alle kansen vandaag. Zo dankbaar voor alle liefde en steun”, schrijft hij bij een Instagramfoto. Inmiddels gaan zijn foto’s de hele wereld rond en wordt Desmond zonder aarzelen een van de hoogtepunten van de New Yorkse modeweek genoemd.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer