Ali Houri in een inmiddels verwijderde Facebookvideo waarin hij oproept geld te doneren voor terreurverdachte Tarik Chadlioui, een Marokkaanse Belg die in 2017 in Birmingham werd opgepakt op verdenking van het leiden van een terreurcel op Mallorca.
Volledig scherm
Ali Houri in een inmiddels verwijderde Facebookvideo waarin hij oproept geld te doneren voor terreurverdachte Tarik Chadlioui, een Marokkaanse Belg die in 2017 in Birmingham werd opgepakt op verdenking van het leiden van een terreurcel op Mallorca. © rv

Prediker die opriep om geen muziek meer te luisteren is niet welkom in Dilsen-Stokkem

De gemeenteraad van Dilsen-Stokkem heeft beslist om de twee nog geplande lezingen van de  Nederlandse omstreden islamprediker Ali Houri, beter bekend als broeder Alkhattab, te verbieden. De prediker kwam vorig jaar onder vuur te liggen nadat het Nederlandse programma Nieuwsuur over een lezing in Genk van de prediker berichtte. In Genk riep Ali Houri jongeren onder meer op om geen muziek meer te beluisteren. 

23 reacties

  • jef vermeulen

    6 jaar geleden
    Mensen wees zo niet bekrompen. Dat behoort tot de cultuur van die mensen. Die mensen hebben ook het recht hier hun eigen cultuur te beleven. Dat noemt men multiculturele maatschappij. Dus laat die toch eens doen.
  • Benny Bertrant

    6 jaar geleden
    Wat gaan wij nog allemaal moeten tolereren met dat islam gedoe. Ze hebben het véél te ver laten uit de hand lopen, en nu is het te laat.
  • Anne Callebaut

    6 jaar geleden
    Verplicht dienen zot om drie dagen carnaval te vieren op de grote markt in Aalst.LOL.
  • Lisette Theunis

    6 jaar geleden
    Geef hem een radio cadeau.
  • Luc Janssens

    6 jaar geleden
    Dat zij hun rotzooi in de woestijn gaan prediken.