Links Cherish, rechts haar moordenaar Donald Smith.
Volledig scherm
Links Cherish, rechts haar moordenaar Donald Smith. © AP

"Ik wilde hem zo graag geloven": Cherish (8) wordt onder oog van moeder meegelokt, daarna wordt ze verkracht en vermoord

Moord"Ik dacht dat hij een barmhartige samaritaan was met een genereus hart." Rayne Perrywinkle kan zichzelf wel voor het hoofd slaan omdat ze haar dochter vijf jaar geleden liet meegaan met een onbekende man. De dag nadien werd het lichaam van Cherish (8) teruggevonden in een beek achter een kerk, ze bleek verkracht en vermoord. Nu vindt in Jacksonville het proces tegen de dader plaats, Donald Smith (61) riskeert levenslang. In het onderstaande filmpje ziet u de volledige getuigenis van de moeder.

14 reacties

  • wesley netnem

    6 jaar geleden
    Wie laat een kinderverkrachter en veel pleger ook vrij ? De enige schuldigen aan de dood van dit kind zijn de mensen die hem vrij lieten ! Maar ja er was meer rechtvaardigheid en gerechtigheid in de middeleeuwen dan Nu ! Nu is er geen enkel gerechtigheid meer , en zeker in westerse landen niet !
  • marie-claire de bosscher

    6 jaar geleden
    ze had meteen een vreemd gevoel, en toch laat ze haar kind mee gaan.... komt me niet erg logisch over die moeder.
  • benny vandersanden

    6 jaar geleden
    Ik hoop dat die vorige rechter die hem geen anderhalf jaar cel gaf voor kindermisbruik niet 1 rustige nacht meer kent nu hij/zij weet het verdomd te hebben om dat monster dat toen al een recidivist was uit de maatschappij te weren waardoor een kind vermoord is! Die rechter hoort aan de schandpaal!
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    Gruwelijke dader die hopelijk zwaar gestraft wordt, maar de moeder is mede schuldig, ze had haar dochter moeten beschermen ipv mee te geven met een wildvreemde, een moeder onwaardig en terecht haar andere kinderen ontnomen.
  • Peggy Marghem

    6 jaar geleden
    Walgelijk!! Word ziek van naar die kerel te kijken. Zit daar precies voor een parkeerboete.. idd heel’dom van die moeder om haar kind mee te laten gaan, zegt zelf dat ze raar voorgevoel had.. vooral met die vrouweschoenen met hoge hakken had zentoch wel heel snel moeten merken dat t een zieke vent was!!!