Maria (72) overstelpt met ongewenste telefoontjes na Callboys

Met meer dan 900.000 kijkers lijkt de nieuwe Vier-reeks Callboys een schot in de roos. Maar voor Maria Van Caesbroeck (72) hadden de strapatsen van Devon, Wesley, Jay en Randy een nogal bijzonder neveneffect. Haar telefoonnummer duikt toevallig op in het begin van de eerste aflevering, waardoor ze overstelpt werd met telefoontjes. Ze moest zelfs van nummer veranderen.

dvd

Bij het begin van de eerste aflevering, die donderdag werd uitgezonden, zien we Jay op het werk aankomen met zijn Triumph Bonneville, een oldtimer motorfiets. Voor hij het kantoor binnenwandelt, passeert hij een banner van Hanz Rimmer Consulting, die ook een kantoortje heeft in het gebouw van de Callboys.

Op het spandoek van Hanz Rimmer staat een gsm-nummer en dat blijkt wel degelijk toe te behoren aan een bestaand persoon: de 72-jarige Maria Van Caesbroeck uit... Willebroek, op slechts een paar kilometer van Puurs.

“Na de eerste aflevering werd ik wel dertig of veertig keer gebeld”, vertelt Maria. “Ik heb mijn gsm-nummer ondertussen veranderd. Die reeks komt waarschijnlijk nog uit op dvd, dus ik weet niet wanneer het stopt met al die flauwe plezante telefoontjes.”

Vier heeft weet van de vergissing. “Bij het opbouwen van het decor is er een oud nummer van een van de medewerkers gebruikt, niet wetende dat het ondertussen opnieuw in gebruik is genomen”, zegt Lies Maesschalk, woordvoerster bij Vier en Vijf. De zender zal het nodige doen om de geleden schade recht te zetten.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER