© *

Ouders delen de meest gênante momenten van hun kinderen

De waarheid komt uit een kindermond, wordt al eens gezegd. Maar soms is die waarheid net iets grappiger dan anders. Daarom verzamelde het comedyduo van The Pump and Dump Show op Instagram via de ouders die hun show bezoeken allerlei hilarische en gênante dingen die kinderen wisten uit te brabbelen.

flb

Bij de The Pump and Dump Show wordt de draak gestoken met alles wat met het ouderschap en de kroost te maken heeft. Het comedyduo puurt daarvoor vooral uit de eigen ervaringen, maar legt ook graag eens zijn oor te luister bij de aanwezige ouders in de zaal. Tijdens hun show vragen ze dan ook aan hen om op briefjes hun leukste ervaringen te delen van welke hilarische dingen er uit de mond van hun kinderen komen. De beste briefjes deelt het duo dan op hun Instagram en dat levert deze resultaten op:

"Mijn 2,5-jarige deed kaka in haar potje, maar wou een beetje 'privacy'. Daarna vertelde ze me dat ze niet schoongeveegd hoefde te worden. Toen ik haar vroeg wat ze had gebruikt, toonde ze me een dekentje, een handdoek en een regenlaars. Geweldig."

"Hij vertelde mij dat er 'dat er daar beneden heel wat meer gebeurde' dan hij oorspronkelijk had gedacht. *13-jarige die vertelt over wat hij over vagina's heeft geleerd."

"Toen hem tijdens de zondagsschool werd gevraagd wat zijn vader deed, zei mijn zoon 'mijn vader drinkt bier en plast tegen bomen'."

"Hij houdt ervan om iedereen, inclusief zijn kinderarts, te vertellen dat 'zijn moeder hem heeft geleerd hoe hij bladeren moet roken' (ik leerde hem hoe hij bladeren moest verbranden met een vergrootglas)."

 

#TeachThemYoung ???????????? #TMFUTMKHD #funwithdoctors #kids #parenting #dontdodrugs #motherhood #sons #sadcake #ThePumpAndDumpShow

Een foto die is geplaatst door The Pump and Dump Show (@thepumpanddumpshow) op

"Mijn zoon deed kaka achter het gordijn van de logeerkamer om 'een cadeautje achter te laten voor als oma komt'."

"Mijn dochter zag me uit de douche komen (want ik krijg nooit wat privacy), zag mijn verwaarloosde regio daar beneden en zei 'Awwww, het is zo schattig! Het lijkt op een cavia!'."

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer