Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Actrice Minnie Driver stapt op als Oxfam-ambassadrice

BuitenlandActrice Minnie Driver heeft vannacht als eerste beroemdheid haar ontslag als Oxfam-ambassadrice aangekondigd. Dat deed ze na de onthullingen van seksueel wangedrag door hulpverleners van de organisatie in Haïti.

9 reacties

  • Gustaaf Senrame

    6 jaar geleden
    Ik heb blijkbaar een verkeerde job gekozen, ik moest ook bij een ngo gaan werken zijn om mijn menslievendheid te etaleren. Amai Ofam
  • Anoniem

    6 jaar geleden
    mochten all ngo's eens onderzocht worden... je zou verschieten hoeveel misbruiken in elke organisatie zit. Allemaal screenen en interne onderzoeken uitvoeren door onafhankelijke instanties. Overal zitten van de omhoog gevallen rotzakken die mensen misbruiken.
  • paul vdkerckhove

    6 jaar geleden
    Je zal maar wroeten om ergens een projectje gaande te houden in een in een harde omgeving ,en een bende idioten feesten uw broodnodige steun op ...De goeie moeten bloeden voor de slechten .
  • Elsje vervoort

    6 jaar geleden
    De armoede uit de wereld helpen? Dat zal om te beginnen pas kunnen als elk land de bevolkingsaangroei onder controle brengt. Pas hierna kunnen we aan herverdeling van middelen beginnen doen. Maar zolang die middelen niet of niet goed aangewend worden door het individu zal er achterstand blijven bestaan.
  • philippe vander haeghen

    6 jaar geleden
    Waarom, ze heeft toch zelf niets mispeuterd. Of wel?