Van een romantisch etentje tot verliefde vogeltjes: zo vieren BV’s Valentijn

Op 14 februari staat de liefde tussen koppels centraal en ook bekende Vlamingen tonen dat ze dolverliefd zijn met kiekjes op Instagram. Van een romantisch etentje op restaurant tot liefdevolle boodschappen: een overzicht.

vwh

Laurens Nuyens en Roos Vandekerckhove

Ook in Los Angeles eren De Lau en zijn Roos Cupido. Ze namen plaats in een typisch Amerikaanse diner en genoten in elkaars gezelschap van milkshake en een taartje.

Tanja Dexters en Valentina

De voormalige Miss België poseert voor de gelegenheid met haar dochtertje, dat ze Little V noemt. “My Love”, schrijft ze bij de foto.

Astrid en Bram Coppens

Astrid Coppens toont haar volgers wat in haar ogen ware liefde is. “Mijn beest. Couple goals”, schrijft ze bij een foto aan zee.

Tiany Kiriloff en haar man Didier Engels

Nog een koppel dat liefdevolle kiekjes maakt aan zee, zijn Tiany Kiriloff en haar man. “Het is niet de bestemming, maar de reis ernaar toe die telt”, uit ze zich filosofisch over de liefde.

Rani De Koninck

“Niks te klagen hier. Happy Valentine’s Day. Laat het de eerste van 365 zijn”, schrijft ze de radiopresentatrice bij een foto van verliefde vogeltjes.

Véronique De Kock

De ex- Miss België houdt het sober met valentijnswensen op een rode achtergrond met hartjes.

Joke Van de Velde

Ook Joke Van de Velde zegt het met hartjes en deelt een levensles. “Breek niemands hart, want mensen hebben er maar één. Breek hun beenderen, daar hebben ze er 206 van.”

Tatyana Beloy

Ook presentatrice Tatyana Beloy heeft een bondige boodschap: “Ik geloof in de kracht van de liefde”, deelt ze.

Jani Kazaltzis

De stylist ging feesten in The Villa en klonk op Valentijn. “I’ve been drinking… drunk in love”, staat er bij een foto uit de Antwerpse club.

Sandrine André en Kurt Rogiers

Voor de ‘Familie’-fans haalt actrice Sandrine André een oude foto weer boven. Daarin ligt ze tussen de rode lakens met… Kurt Rogiers.

An Lemmens

Presentatrice An Lemmens lacht hard met een foto waarin een poll is verwerkt. Welke optie ze zelf verkiest - een kaartje of seks - laat ze in het midden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER