Op de videobeelden is te zien hoe de wagen de fietser aanrijdt.
Volledig scherm
Op de videobeelden is te zien hoe de wagen de fietser aanrijdt. © rv

VIDEO. Fietser overleeft als bij wonder zware aanrijding in Erpe-Mere, bestuurder rijdt pijlsnel weg: politie vraagt hulp om dader te vinden

De politiezone van Erpe-Mere heeft beelden verspreid van een zwaar verkeersongeval met vluchtmisdrijf. Op de beelden van een bewakingscamera is te zien hoe een kleine personenauto met hoge snelheid een fietser aanrijdt en meteen vluchtmisdrijf pleegt. De fietser liep daarbij verschillende breuken op.

30 reacties

  • Erik Van Bever

    6 jaar geleden
    Ik werk ook op het industrieterrein van Erpe-mere, het is daar zeer gevaarlijk. Hoeveel fietsers ik tegenkom 'morgens om 5u. zonder licht, je zou ervan verschieten. Ik keur dit niet goed, vluchtmisdrijf is een laffe daad, Had de fietser wel verlichting, waarom fietste hi rechts van de rijweg en niet rechts.
  • Gaëlle Durnez

    6 jaar geleden
    Vlademir, dit was geen normale val als je goed kijkt, hij vloog zowat in de lucht met fiets en al dus hij is wel degelijk op de voorkant van de auto gevlogen. Auto had moet remmen.
  • Vladimir De Leeuw

    6 jaar geleden
    Het lijkt mij alsof de fiets al zwalpend links van de weg rijdt. Op het ogenblik de auto de fietser rechts voorbij rijdt, wijkt de fietser terug naar rechts. De fietser rijdt de auto aan en niet omgekeerd. De fietser raakt de auto dus niet vooraan, maar zijdelings. Het is ook mogelijk dat de auto helemaal niet wordt aangereden en dat de fietser van het schrikken valt. Ik hoop alleszins dat er een alcoholtest is gedaan bij de fietser?
  • DIRK JULIUS VANDESSEL

    6 jaar geleden
    Waarom reed die fietser links op de baan en heeft hij niet gewacht om links af te draaien vanaf de rechter kant van het baanvak, ter hoogte van de bocht ? Het verkeersreglement geldt niet alleen voor de vluchtmisdrijf plegende automobilist, maar voor alle weggebruikers.
  • jozee segers

    6 jaar geleden
    Hij had duidelijk fietsverlichting,maar die auto ging veel te snel. Eender waar die fietser rijd, die auto had hem moeten mijden, en zeker stoppen !