"De callboys dragen condooms. Dat is toch evident!"

Wie de eerste aflevering van "Callboys" heeft gezien, zal misschien hebben gedacht: "Worden er wel condooms gedragen?" Programmamaker Jan Eelen neemt elke twijfel weg: "Natuurlijk dragen de callboys condooms. Dat is toch evident!" Veilig vrijen wordt dan wel niet expliciet in beeld gebracht, het "zakje" dat Randy telkens aan de jongens meegeeft, zou een belletje moeten doen rinkelen.

Jan Eelen heeft ter voorbereiding van het Vier-programma met gigolo's gepraat. "Die vinden condooms gebruiken even evident als jezelf wassen", legt Eelen uit.

Het veilig vrijen wordt wel niet expliciet in beeld gebracht. "Nee, er wordt geen pakje met een condoom opengescheurd." De verwijzing is eerder subtiel. Zo geeft het personage Randy in het busje een zakje mee met de callboys. "Daar zitten een speeltje, viagra en condooms in", verduidelijkt de programmamaker. 

Eelen wijst ook op het feit dat de jongens respect hebben voor vrouwen. "Jay (de man met paardenstaart, red.) is daar het voorbeeld van. Hij is trots op zijn job. Anders zou hij nooit een collega-gigolo op zijn plaats zetten (in de eerste aflevering maakt Jay zich boos op een gigolo die niet presteert maar wel laat betalen, red.). Het is evident dat hij condooms gebruikt."  

Meest gelezen